ECZACIBAŞI YAPI GRUBU'NA AİT HELİKOPTER DÜŞTÜ

Büyükçekmece'de yoğun sis nedeniyle görüşün kaybolmasının ardından bir helikopter düştü.

10 Mart 2017 Cuma 10:42
5743 Okunma
ECZACIBAŞI YAPI GRUBU'NA AİT HELİKOPTER DÜŞTÜ

  Büyükçekmece'de yoğun sis nedeniyle görüşün kaybolmasının ardından bir helikopter düştü.   

 

 

 Helikopterde yedi kişi olduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi gitti . Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün helikopterin düştüğü yerde 5 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı.

 

 

ECZACIBAŞI'NA AİT

 

 Düşen helikopterin Eczacıbaşı'na ait TC-HEZ kuyruk tescilli helikopter olduğu belirtildi. Airport Haber'de yer alan bilgilere göre; Büyükçekmece'de düşen helikopterin yangın helikopteri değil Eczacıbaşı'na ait TC-HEZ kuyruk tescilli sivil bir helikopter olduğu bildirildi. Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde 7 kişi bulunuyordu. Pilotların Ahmet Bulut ve Alaaddin Nacar olduğu öğrenildi. Helikopterde ayrıca 5 de yolcu bulunduğu kaydedildi.

 

 

ECZACIBAŞI DOĞRULADI

 

 Eczacıbaşı yetkilileri olayı doğruladı. Yapı Grubundan üst düzey yetkilileri taşıyordu helikopter. Yabancı konukların da bulunduğu bildirildi.

 

 

BİLECİK'E GİDİYORDU

 

 Esenyurt'taki Eczacıbaşı fabrikasından 11.15'te kalktığı öğrenilen helikopterin 6 dakika sonra düştüğü öğrenildi. Helikopter Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki fabrikaya gidiyordu.

 

Son Güncelleme: 10.03.2017 10:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHelikopter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle