DURAKTA UNUTULAN ÇANTA POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Bilecik’te minibüs durağına bırakılan bir sırt çantası polisi alarma geçirdi.

28 Eylül 2015 Pazartesi 04:22
1228 Okunma
DURAKTA UNUTULAN ÇANTA POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Bilecik’te minibüs durağına bırakılan bir sırt çantası polisi alarma geçirdi.

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Tevfik Bey Caddesinde durağa bırakılan sahipsiz siyah sırt çantası görenleri şüphelendirdi. Çantayı gören çevre sakinleri, bomba olabileceği şüphesiyle polise ihbarda bulundu. Son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle alarm durumunda olan polis, kısa sürede olay yerine gelerek, yaptığı incelemenin ardından çantanın olduğu bölgeye güvenlik şeridi çekti. 

 

 Gelen araçları ve yayaları geri çeviren polis ekipleri, şüpheli çantaya kimseyi yaklaştırmadı. Vatandaşların da merakla bakışları sırasında, polis ekipleri çantada ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bir süre sonra unuttuğu çantasını almak için olay mahalline gelen vatandaş çantasının kendisine ait olduğunu belirtti. Çantasını duraktan alan unutkan vatandaşı polis ekipleri kimlik bilgilerini inceledikten sonra ifadesini almak için polis karakoluna götürdü. 

 

 

 Çantanın sahibinin çıkması üzerine rahat bir nefes alan polis ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Son Güncelleme: 28.09.2015 04:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPanikçanta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle