BU NASIL BİR PARKLANMA

Bilecik'te hatalı park yapan duyarsız sürücüler trafiği felç etmeye devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Şubat 2024 Cuma 15:59
819 Okunma
BU NASIL BİR PARKLANMA

Bilecik'te hatalı park yapan duyarsız sürücüler trafiği felç etmeye devam ediyor.


 

Bilecik'te sıklıkla kullanılan Atatürk ve Teyfikbey caddelerinin yanı sıra dar sokaklarda çift sıra park edilen araçlar sürücülere zor anlar yaşatıyor.


 

Bilecik'te otopark sıkıntısı yaşanırken özellikle ara sokaklara park eden araçlar sürücüleri çileden çıkarıyor. İstiklal Mahallesi Hükümet Caddesi'nde araçların dar alana sağlı sollu park edilmesi nedeniyle trafik durma noktasına geliyor. Cadde üzerinde karşılıklı park yapılırken ikinci sıra park yapan duyarsız sürücüler trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Dönüş yolunda köşeye park eden 11 DG 626 plakalı hafif ticari araç, bir minibüsün geçişine engel oldu. Sürücü kornaya basarak tepkisini dile getirirken aynı mevkii birde 11 BB 732 plakalı otomobilin de ikinci sıra olarak park edilmesi pes dedirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2024-02-24 22:43:42

Bunlara ceza kesrn yok mu?

Avatar
İsimsiz 2024-02-25 05:52:10

Bu dolmuş Lara da düzenleme gelsin hiç kimse memnun deyil yolcular durak haricinde aniden durup yolcu alıyor ve diyanetin önüne yapılan dolmuş durak cebine hiç bir dolmuş girmiyor ve durak da inmek istiyorum denilmesine rağmen dolmuş şoförü yaşlı olmasindan dolayı ineceyimiz yerde deyil daha ileride indiriliyoruz ve hakaret de söz konusu olabiliyor yetkililerden bu konuda bir çözüm beklemekteyiz

banner22

resim yükleresim yükle