BİLECİK'TE HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Bilecik'te bir büfenin kasasından para çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

22 Ocak 2015 Perşembe 11:09
3850 Okunma
BİLECİK'TE HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Bilecik'te bir büfenin kasasından para çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

 

 

  Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir büfede meydana gelen olayda, dükkan sahibinin temizlik yaptığı sırada ortamın boş olmasından yararlanan C.K. (18), kasadan bir miktar para çaldı. Kasadan para çalan C.K. yaklaşık 1 dakikada sonra tekrar büfeye gelerek büfe sahibi Hasan Gider ile bir şey konuştuğu ve hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık olayını fark eden büfe sahibi, 155'i arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, verilen eşkal sonrası, hırsızlık yaptığı iddia edilen şahsı yakaladı.

 

 

 Büfe sahibi Hasan Gider, kendisinin olayla ilgili karakola ifade vermek için gittiğinde hırsızın yakalandığı öğrenci büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, Asayiş ekiplerine teşekkür etti.

 Ayrıca C.K.'nın olayı itiraf ettiği ve 18 yaşına girdiği gün hırsızlık yaptığı öğrenilirken,  ifadesinin alınmasının ardından adli mercilere sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 22.01.2015 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle