BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU KAPSAMINDA 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bilecik’te Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında çoğu öğretmen 15 kişi gözaltına alındı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:07
5482 Okunma
BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU KAPSAMINDA 15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

  Bilecik’te Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında çoğu öğretmen 15 kişi gözaltına alındı.

 

 

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY soruşturması kapsamınd aBilecik ve Bozüyük ilçesinde toplam 15 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan isimler; Ali M., Bilal Y., Hasan S., Levent E., Ayhan K., Emin K., İsa K., Ömer E., M. Ö., Mustafa Ç., Nurullah T., Tuğba Akkaya V., Esengül Ü., Rüveyde S., Muhammed Y., Bilecik ve Bozüyük’te gözaltına alındıktan sonra Bilecik Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

 

 

 

 Öte yandan zanlıların Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlandıktan sonra ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 23.11.2016 12:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKFeto15 Gözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle