BİLECİK'TE FETÖ OPERASYONU 12 GÖZALTI İŞTE O İSİMLER

Bilecik’te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında 12 gözaltına alındı.

19 Ekim 2016 Çarşamba 05:57
16308 Okunma
BİLECİK'TE FETÖ OPERASYONU 12 GÖZALTI İŞTE O İSİMLER

  Bilecik’te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında 12 gözaltına alındı.  

 

 

 Alınan bilgilere göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sabaha karşı FETÖ-PYD soruşturması kapsamında aralarında iş adamı, avukat, öğretmen, eski il müdürü ve esnafın bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına altı. 

 

 

 Gözaltına alınan isimlerin Işık A.Ş Bilecik avukatı Metin Yücel, Avukat Cem Zengin, Bilecik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Cihan Saral, Söğütlü iş adamı Zafer Keleş, Bilecikli esnaf Tacettin Turmaz, Bilecikli esnaf Fedai Balta, eski Bilecik Tarım İl Müdürü İbrahim Alparslan Dankas, eski Bilecik Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş, esnaf Mehmet Yalçın, Kenan Çiftçi, esnaf Abdullah Yavuz, emekli Türk Telekom çalışanı Kurtuluş Atak olduğu öğrenildi.

 

 

 Bu kişilerden eski Bilecik Tarım İl Müdürü İbrahim Alparslan Dankas ile eski Bilecik Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş, il dışında gözaltına alındığı ve Bilecik'e getirileceği öğrenildi.

 

 


Son Güncelleme: 19.10.2016 05:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle