BAKAN KILIÇ’TAN İL BAŞKANI KARABIYIK’A YAKIN İLGİ

Dün bir takım ziyaretler için Bilecik’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye’nin en genç il başkanlarından biri olan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’a yakın ilgi gösterdi.

05 Haziran 2017 Pazartesi 13:35
1480 Okunma
BAKAN KILIÇ’TAN İL BAŞKANI KARABIYIK’A YAKIN İLGİ

  Dün bir takım ziyaretler için Bilecik’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye’nin en genç il başkanı olan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’a yakın ilgi gösterdi. 

 

 

  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Söğütte başladığı Bilecik programına Bilecik Belediyesinin Hürriyet Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde düzenlediği iftar programı sonrası Bilecik’ten ayrıldı.

 

 

 Bilecik Şeyh Edebali Türbesi ziyaretinde İl Başkanı Karabıyık’la uzun uzun sohbet eden Bakan Kılıç, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Karabıyık’tan kentteki sorunlar hakkında bilgi aldı.

 

 

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın Bilecik Edebali Stadı hakkında bilgi verdiği Bakan Kılıç, akşamki iftar yemeğinde yeni bir stadyum sözü verdi.

 

Son Güncelleme: 05.06.2017 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle