BAHÇESİNDE KENEVİR YETİŞTİRMİŞ

Bilecik’ in Osmaneli ilçesinde evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştiren bir şüpheli yakalandı.

08 Ağustos 2017 Salı 08:14
3498 Okunma
BAHÇESİNDE KENEVİR YETİŞTİRMİŞ

  Bilecik’ in Osmaneli ilçesinde evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştiren bir şüpheli yakalandı.  

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, saksılarda Hint keneviri yetiştirildiğine dair ihbar alan Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Camicedid Mahallesi’nde bir eve düzenlediği operasyonla saksı içinde yetiştirilen 4 kök 2,5 metre boyunda yetiştirilmiş dişi Hint keneviri ele geçirdi. Operasyonda Bursa İznik nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen İ.A., Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu tamamlanan İ.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 08.08.2017 08:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat koç 2017-12-27 14:39:18

Uyuşturucu yetiştirmekten yakalanıyor.tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.nasıl diyelim ne diyelim.1.gençlere uyuşturucunun zararını nasıl anlatacağız.2.dürüst vatandaşlara dürüst olmanın faziletini nasıl anlatacağız. Daha çok şey yazılabilir ama adaletini sevsinler türkiye diyelim.

banner22

resim yükleresim yükle