AYNI GÜNDE HIRSIZLAR 2 EVE GİRDİLER

Bilecik'te aynı günde 2 ayrı eve giren hırsızlar, çalacak bir şey bulamayarak kayıplara karıştı.

05 Ocak 2016 Salı 13:12
2331 Okunma
AYNI GÜNDE HIRSIZLAR 2 EVE GİRDİLER

Bilecik'te aynı günde 2 ayrı eve giren hırsızlar, çalacak bir şey bulamayarak kayıplara karıştı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, İsmetpaşa mahallesinde bulunan Bilecikliler sitesinde bir apartmanın 2'inci katında oturan Mustafa Ş.’nin evine giren hırsızlar, evi talan ettiler. Geri döndüğünde evini dağınık bir şekilde bulan vatandaş, durumu hemen 155 arayarak polislere haber verdi. Olay yerine gelen ekipler evde incelemelerde bulunarak, parmak izi aldılar.

 

 

 Evde çalacak bir şey bulamayıp kayıplara karışan hırsızları arama çalışmaları sürüyor. Hırsızların muhtemelen evde ziynet eşya aradıkları ve bulamayınca bir şey almayarak kayıplara karıştığı tahmin ediliyor.

 

 

  Öte yandan aynı günü gecesi aynı mahallede Tepebaşı mevkinde bir polis memurunun evine girdiği iddia edilen hırsızların herhangi bir şey çalıp çalmadığı ise öğrenilemedi.

Son Güncelleme: 05.01.2016 13:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHırsızlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle