AĞIR YARALANAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

MELİH SÜNETCİ
MELİH SÜNETCİ
15 Ekim 2023 Pazar 14:32
1717 Okunma
AĞIR YARALANAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik'te kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  



  Dün akşam saatlerinde Vezirhan'dan Bilecik istikametine giden Mustafa Saçkesici yönetimindeki 11 AP 300 plakalı otomobil ile Bilecik'ten Vezirhan istikametine giden Zeki S. idaresindeki 06 CDV 434 plakalı kamyon, Gülümbe rampası bölgesinde çarpıştı.


 
Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Saçkesici ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ali S. ve Tenzile S. yaralandı. Kazayı gören sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kaza bölgesine 112 Acil servis, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan sürücü Mustafa Saçkesici yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 15.10.2023 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle