3 FARKLI KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

18 Haziran 2015 Perşembe 13:35
2411 Okunma
3 FARKLI KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre dün gece Çevreyolu'nda meydana gelen kazada, Bozüyük’ten Bursa istikametine gitmekte olan Akif Özdemir (29) idaresindeki 63 N 1230 plakalı Tır, aynı istikamete gitmekte olan Kırbay Ayna (57) idaresindeki 16 RM 070 plakalı kamyonete çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Ayna ve kamyonette yolcu olarak bulunan Nedim Çelik (50) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede müşahede altına alınan yaralıların tedavileri devam ederken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

MOTOSİKLET KAZALARI DEVAM EDİYOR

 

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

  Edinilen bilgiye göre ilk kaza Yeni Mahalle Cami Caddesi üzerinde gerçekleşti. Oral Sokak yakınlarında Şevki Engi (55) idaresinde ki 11 DR 901 plakalı otomobil aynı istikamete seyir halinde olan Savaş Karagöz (17) idaresindeki plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan motosiklet sürücüsü Karagöz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

  Diğer kaza da Yeni Mahalle Nurettin Sayar Caddesi üzerinde meydana geldi. Battal Ç.(36) idaresindeki 11 UC 392 plakalı otomobil, kontrolsüz bir şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fevzi Kaya (73) isimli yayaya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan Kaya, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede müşahede altına alınan Kaya’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Son Güncelleme: 18.06.2015 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle