ÜZERİNE YILDIRIM DÜŞEN VATANDAŞ FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

Bilecik’te hayvan otlatmaya giden vatandaşın üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

19 Haziran 2015 Cuma 04:29
5380 Okunma
ÜZERİNE YILDIRIM DÜŞEN VATANDAŞ FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİ

 Bilecik’te hayvan otlatmaya giden vatandaşın üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.  

 

 

  Bilecik merkez Çavuşköy’de oturan Nevzat Yılmaz (50), yaklaşık 15 taneye yakın büyükbaş hayvanları otlatmak için evden ayrıldı. Daha sonra hayvanların eve geldiğini gören Nevzat Yılmaz’ın annesi Hatice Yılmaz oğlunu aramaya çıktı. Köyün en sonunda oturan Nevzat Yılmaz yaklaşık evden 50 metre uzaklıkta yerde yatar bir şekilde bulan anne Hatice Yılmaz durumu hemen komşulara bildirdi. Olay yerine gelen komşuların Nevzat Yılmaz’ın cansız cesedi ile karşılaştılar. Köy muhtarı Ahmet Türkan durumu hemen jandarma ekipleri bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından Nevzat Yılmaz otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

  Yılmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çavuşköy’e defnedileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 19.06.2015 04:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle