12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU İLE İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik’te bir inşaatın 5’inci katına çıkarak önce kızını daha sonra kendisini atmaya kalkan Güneydoğu Gazisi iddia eden 4 çocuk babası Abdullah Kalkancı’yı polisler zor ikna ederek kurtardı.

02 Temmuz 2015 Perşembe 10:53
3815 Okunma
12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU İLE İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik’te bir inşaatın 5’inci katına çıkarak önce kızını daha sonra kendisini atmaya kalkan Güneydoğu Gazisi iddia eden 4 çocuk babası Abdullah Kalkancı’yı polisler zor ikna ederek kurtardı.

 

 

 Edinilen bilgiye göre, Güneydoğu Gazisi olduğunu söyleyen Abdullah Kalkancı Bilecik Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın 5’inci katına çıkarak önce kızı olan M. K(12)’yı daha sonra da kendisini inşattın balkonundan aşağı atmaya kalktı.  Bunun üzerine olayı gören vatandaşlar hemen polis ekipleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 110 ekipleri olası bir intihara karşı şişme brandayı kurdular.

 

 

Olay yerine gelen Çocuk Şube polisleri Abdullah Kalkancıyı ikna ederek kızıyla birlikte sağa salim inşaattan indirdi. Aşağıda kocasını bekleyen Abdullah Kalkancı’nın eşi, son zamanlarda yaşanan Doğu Türkistan olaylarında bebeklere ve çocuklara yapılan zulümlerden etkilendiği ve hasta olduğu için de böyle intihar girişimlerinde bulunduğu belirtildi.

 

 

“DAHA ÖNCEDE AÇ KALDIĞIMIZ ZAMAN BÖYLE İNTİHAR GİRİŞİMLERİ YAPMIŞ”

 

 Daha sonra eşi Abdullah Kalkancı’nın Güneydoğu’da PKK ile çatışmaya girdiğini ve yanındaki arkadaşının şehit olduğunu ve bunun için kendisinin bunalıma girdiğini belirterek, “Kundakta olan bebekleri görünce eşim askerden sonra bu hastalık başladı. Daha öncede aç kaldığımız zaman böyle intihar girişimleri yapmış” dedi.

 

 

“BU KADAR ÇOCUĞUM AÇ AÇIKTA”

 

 Polislerin yardımıyla aşağı indirilen Abdullah Kalkancı ise, gazi olduğunu ve  güneydoğuda çatışmaya girdiğini ifade ederek,” Buradakiler Suriye’ye yardım ediyor bana yardım etmiyor. Özürlüyüm ve şeker hastasıyım. Eşim ve çocuğum burada. Buradakiler Suriye’ye yardım ediyor, bu kadar çocuğum aç açıktayım. Çocuğum aç açlıktan ölüyorum. 

 

 

 Hepsine gittim yardımcı olmadı. Birisi de müftülük, müftülük bana küfür etti ben müftülükten şikayetçiyim. Biz PKK değiliz. Müftülük bana küfür ediyor biz Suriye’ye yardım ediyoruz diyorlar. Ben özürlüyüm diye başından kovuyor, 3 aydan 3 aya 700 TL maaş alıyorum. 4 tane çocuğum var.

 

 

O müftü buraya gelsin bana küfür ediyor. Bana PKK diyor” dedi. Polisler tarafından sakinleştirilen Abdullah Kalkancı ifadesi alınması üzere Bilecik Çarşı Polis Amirliğine götürüldü.

Öte yandan, görevliler Bilecik Devlet Hastanesinden ikna için yardımcı olması için bir görevli çağırdılar ama “Ret” cevabı alınca polisler ikna etmeyi kendileri yaptılar.

 

 

Son Güncelleme: 02.07.2015 10:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGaziIntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle