ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

Bilecik U-18 Gençler Ligi'nde şampiyon 1308 Osmaneli Belediye Spor olurken, sporcular kupalarını büyük bir sevinçle kaldırdılar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ocak 2024 Salı 10:46
39 Okunma
ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

Bilecik U-18 Gençler Ligi'nde şampiyon 1308 Osmaneli Belediye Spor olurken, sporcular kupalarını büyük bir sevinçle kaldırdılar.


 

Ligde oynadığı tüm maçları kazanan ve iki maç öncesi şampiyonluğunu garantileyen 1308 Osmaneli Belediyespor, son maçında da Gölpazarı Belediye Spor'u mağlubiyete uğratarak şampiyonluk kupasını aldı.

Belediye Başkanı Münür Şahin, altyapıda örnek takım olmanın sonuçlarını aldığını belirterek, "Tüm maçlarını kazanarak centilmence Bilecik şampiyonu olan U-18 takımımızı kutluyorum. Bilecik ilinde altyapı maçlarına değer veren ASFK Başkanı Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcimiz Engin Toku kardeşlerimi kutluyorum. Yoğun müsabaka trafiğinde maçları yöneten hakem camiamıza ve altyapıya önem veren tüm altyapı kulüplerimizi kutluyorum. Çok değerli hocalarımızı sporcularımıza verdikleri değer ve yaptırdıkları bilimsel çalışmalarla bir sporcu yetiştirme merkezine getirdikleri altyapımız için bir kez daha kutluyorum. Sporcularımıza, sporcularımızın ailelerine, hocalarımıza, yöneticilerimize ve büyük taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyor onları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle