VEZİRHAN BELEDİYE MECLİSİ SON TOPLANTISINI YAPTI

Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Meclisi, 31 Mart mahalli idareler seçimi öncesi son toplantısını yaptı.  

06 Mart 2019 Çarşamba 12:38
149 Okunma
VEZİRHAN BELEDİYE MECLİSİ SON TOPLANTISINI YAPTI

Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Meclisi, 31 Mart mahalli idareler seçimi öncesi son toplantısını yaptı.

 


  Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un başkanlığında yapılan toplantıda meclis üyelerine hediye takdim edildi. Vezirhan Belediyesinde gerçekleşen son meclis toplantısıyla ilgili açıklamada bulunan Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, “2014-2019 yılları arasında beraber çalıştığımız değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla son toplantımızı yaptık.

5 yıldır Vezirhan için çok güzel kararlar alarak bizlere her konuda yardımcı olmuşlardır. Yaptığımız her eserde emekleri var, kendilerine çok teşekkür ederim. Bizler her zaman Vezirhan için varız üstümüze ne görev düşüyorsa yapmaya da hazırız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vezirhan gözlemcisi 2019-03-08 09:04:00

mehmet başkan çok çalıştı çok uğraştı vezırhana çok emeği geçti lakin adama haksızlığı yıne kendı içindekıler yaptı .yazık kurtların içinde yemo oldu ama herkez kimin ne olduğunu biliyor .desteklerimiz MEHMET DUYMUŞ İÇİNDİR.

banner22

resim yükleresim yükle