TÜZÜN, SAHALARA İNDİ

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, 24 Haziran seçimleri için kampanyaya hızlı başladı.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 13:57
859 Okunma
TÜZÜN, SAHALARA İNDİ

 TBMM Başkanvekili  ve CHP Bilecik 1'inci sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, 24 Haziran seçimleri için kampanyaya hızlı başladı.

 Tüzün, 24 Haziran seçim kampanyası için sahaya inerken, aynı zamanda Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kampanyasını organize edeyor.  İnce’nin doğudan batıya, kuzeyden güneye yurtta sürdürdüğü gezilerin büyük çoğunluğuna katılan Tüzün, Cumartesi günü Ankara’da yapılan CHP aday tanıtım toplantısı önce Bilecik’teydi. Kampanya için CHP örgütü ile üst üste toplantılar düzenleyen Tüzün, Bilecik’in Osmaneli ilçesine çıkartma yaptı. CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün ile birlikte esnafı ziyaret eden, pazar yerine de giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan TBMM Başkanvekili Tüzün, vatandaşlarla tek, tek sohbet etti.

Gördüğü sıcak ilgi ve samimiyet karşısında duygulanan Tüzün, “Bilecik’in, Osmaneli’nin ve diğer ilçe ve köylerimizin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Geçmişten gelen tecrübemizle, bu sorunların çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Hem Türkiye genelinde, hem de Bilecik’te seçimlere en rahat hazırlanan parti konumundayız. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Parti Meclis Gurubumuz, Milletvekillerimiz ve Genel Merkez yöneticilerimizin tam mutabakatı ile Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Aynı şekilde Bilecik’te Milletvekili aday sıralaması da tüm üyelerimizin, il, ilçe, gençlik ve kadın kollarımızın başkan ve yöneticilerinin yüzde yüzünün mutabakatı ile belirlenmiştir.

 Parti örgütümüz içerisindeki birlik ve beraberliğin neticesinde, CHP 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’ten 2 Milletvekili çıkartacak güce ve inanca sahip olmuştur. Bizlere her seçimde destek olan Osmanelili hemşehrilerimize 24 Haziran seçimlerinde, her zamankinden daha çok güveniyor ve inanıyoruz. Çünkü bizler ‘Barışacağız, Birleşeceğiz ve Bölüşeceğiz’ diye yola çıktık. Seçmenlerimizin teveccühleri sayesinde Bilecik’ten birinci parti olarak çıkacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2018 14:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder Uz 2018-05-27 13:42:17

sayın TÜZÜN e evet sayın inceye hayır . nedeni malum ziyaret

banner22

resim yükleresim yükle