TEŞEKKÜR

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Ekim 2018 Pazartesi 15:40
537 Okunma
TEŞEKKÜR

 Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) geçtiğimiz gün Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı açıklayana Hüseyin Korkman, aday adaylığı sürecinde kendisine destek ve katkılarını esirgemeyenlere kişilere bir teşekkür yazısı yayımladı.

  Mesajında başta CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'e teşekkür eden Korkmam sırasıyla, "İl Başkanımız Sayın Mehmet Metin Yaşar,  iki dönemdir birlikte görev yaptığımız ve bu sürecin her aşamasında şahsıma büyük bir moral ve motivasyon vererek destek olan Merkez İlçe Başkanımız Sayın Gültekin ÇALIŞKAN’a, kıymetli merkez ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma, partimizin önceki dönem milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza, Gölpazarı Belediye Başkanımız Sayın Vedat KAZICI’ya, İnhisar Belediye Başkanı Sayın Ayhan ÖDÜBEK’e, belediye meclis üyelerimize; il genel meclis üyelerimize; partimizde görev alan il yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu, il disiplin kurulu üyelerimize, il ve merkez ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları başkanlarımız ve üyelerine, partimizin çok değerli delege ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

  Korkman ayrıca ilçe teşkilatlarında kendisine destek veren isimler olan "Bozüyük İlçe Başkanımız Sayın İhsan ESEL’e, Söğüt İlçe Başkanımız Sayın.İsmet TUNCA’ya, Osmaneli İlçe Başkanımız Sayın.Faik ÜSTÜN’e, Gölpazarı İlçe Başkanımız Sayın Erkan AYDIN’a, Pazaryeri İlçe Başkanımız Sayın Rıdvan UĞURLU’ya, İnhisar İlçe Başkanımız Sayın. İlyas KUMRU’ya, Yenipazar İlçe Başkanımız Sayın. İsmail KAYA’ya, Bayırköy Belde Başkanımız Sayın.ÖzcanBİCAN’a, Vezirhan Belde Başkanımız Sayın. Zeki GÖRGÜLÜ’ye, başarı ve destek temennilerde bulunarak arayan, mesaj gönderen tüm, dost, arkadaş, yoldaşlarımız ve saygı değer Bilecik halkına teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 15.10.2018 15:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle