SELİM YAĞCI'DAN DEĞERLENDİRME

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:17
1593 Okunma
SELİM YAĞCI'DAN DEĞERLENDİRME

Seçimler sonrası ilk defa toplanan Belediye Meclis toplantısı sonunda, komisyona giremeyen CHP üyeleri hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı Bilecik Olay kameralarına konuştu.

 

"CHP'Lİ ÜYELERDEN KOMİSYONA NEDEN GİREN YOK"

CHP'li meclis üyelerinden komisyona neden kimse giremedi sorusuna Yağcı, "Matematiksel bir çalışma var. Halkımız bize iktidar görevini ve çoğunluğu verdi. Yerelde ise MHP'ye Ana muhalefet görevini, CHP'ye de muhalefet görevini verdi. Bilecik'in şartlarına görede bundan önceki süreçtede de komisyonumuzu 3 kişiden oluşturuyorduk. Bu dönemde de Ak Parti grubu olarak komisyonların 3 kişiden olması konusunda karar aldık. 3 kişi oluncada meclis üyesi sayısına göre 2 Ak PArti 1'de MHP'den arkadaşlarımız komisyonlara giriyordu. Sayısal anlamda da bu şekilde olunca da yapacak bir şey yok" dedi.

 

"CHP MECLİS GRUBU RAŞİT SÜNETÇİ'NİN YOKLUĞUNU HİSSEDER"

CHP'nin meclis üyesi en az olması sebebi ile komisyon seçimlerinde oy kullanmamasını değerlendiren Başkan Yağcı, "Meclis üyeliğinde fonemen olmuş Raşit Sünetçi'nin eskikliğini hissediyoruz. Bu eksikliği CHP meclis grubuda farkeder" diye ifade etti.

 

"MUHALEFETİNDEN EN ÇOK KEYİF ALDIĞIM KİŞİ RAŞİT SÜNETÇİ'DİR "

Raşit Sünetçi ile 7 yıldır meclis üyeliği noktasında birlikte çalıştığınıda belirten Yağcı, "Karşımda olup en çok muhalefetidnen keyif aldığım kişidir. Hakikaten söyleyeceğini çekinmeyen bu anlamda doğru bildiğini çekinmeden söyleyen kişidir. Meclis üyesi seçilmediği halde Denetim  komisyonuna ilişkin tüm çalışmalara geldi. Kendisininde dediği gibi 1200 belgeyi tek tek inceledi ve muhalefet şerrini yazdı. Bu aslında taktire değer bir olaydır. En ağır sözleri bile nezaket çerçevesinde söyleyen bir arkadaşımız. Onunla çalışmak bizim için bir keyifti. Açıkcası kişi olarak gönlümüzdeki yeride ayrıdır. Bizim üzerimizde her zaman hatırı değeri yüksekltir. Siyasi düşüncemiz ayrı olsada Bilecik'te her zaman görüştüğümüz arkadaşımızdır"dedi.



Selim Yağcı'dan Değerlendirme paylaşan: bilecikolay

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle