NİHAT CAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Bilecik Belediyesi Özel Kalem eski Müdürü Nihat Can, Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

11 Nisan 2014 Cuma 16:21
2014 Okunma
NİHAT CAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

 Bilecik Belediyesi Özel Kalem eski Müdürü Nihat Can, Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

 Aynı zamanda, 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen Nihat Can, uzun yıllar Bilecik Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulundu.

 Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Belediye Başkanı Selim Yağcı ile birlikte birçok güzel eseri Bilecik'e kazandırmak için çalışacaklarını sözlerine ekleyen Can, ''Belediye Başkan Yardımcılığı görevimin Bilecik ve Bilecikli hemşehrilerim için hayırlı olmasını diliyorum. Bilecik'i birlikte daha da iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışacağız." Ifadelerini kulladı.

 Bilecik Belediyesinde daha önce çeşitli görevlede bulunan ve  Belediye Başkanı Selim Yağcı ile birlikte Bilecik’e hizmet yolculuğuna devam eden Nihat Can, Bilecikliler tarafından sevilen ve başarılı kişiliği ile tanınıyor.

Son Güncelleme: 11.04.2014 16:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKNihat Can
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle