MHP'DE ADAY ADAYLARI TANITILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adayları tanıtılarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

10 Eylül 2015 Perşembe 11:53
1770 Okunma
MHP'DE ADAY ADAYLARI TANITILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında milletvekili aday adayları tanıtılarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

 

 

  MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, aday adayları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

 

 

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, terör olaylarında şehitlere Allah’tan rahmet Türk milletine başsağlığı diledi.  Gürses, bölgede yaşanan sıkıntılara değinerek, “Bu kadar acı haberin arasında hayat devam ediyor. Bizde burada aday tanıtımı yapıyoruz. Çok mu mutluyuz diye sorarsanız inanın her gün gelen onlarca şehit haberinin üstünde bizim normal hayatımızı bile devam ettiriyor olmamız içimize sinmiyor. Ama böyle devam etmek zorundayız. Biliyorsunuz 1 Kasım’da ülkemiz genel seçime doğru ilerliyor. İnsanımız sokağa çıkamıyor.

 

 

Bu bölgede askerimiz polisimiz her an ölümle karşı karşıya burun buruna. Ona rağmen bir seçim olacak. Nasıl olacak nasıl orda sandık güvenliği olacak hepsi bir muamma. Ama biz yine bir parti olarak seçime hazırlanıyoruz. Bu vesile ile 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerin de MHP partisinin Bilecik aday adaylarını basınımız aracığıyla halkımıza kamuoyuna tanıtmak istedik” dedi.

 

 

 

 

“MHP GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLMEK İSTENİYOR"

 

Aday adayı Mevlüt Loka, şehit haberlerinin her gün televizyonlarda yer aldığını ifade ederek, “Her gün bir vatan evladını toprağa veriyoruz. Bu şehitlerimize de Cenabı Allahtan rahmet diliyoruz. Geride kalanlarına Allah sabır versin. Tüm Türk Milletine Allah sabır versin. Türkiye böyle bir ortamdayken bir seçim yaşadı.

 

 

Bu seçim geçmiş seçimlerle kıyaslanınca pek çok ilkler için de barındırıyordu. Bu seçimden sonra maalesef yine bir hükümet kurulması başarılamadı. Birileri bunu istemedi kimin istemediğini kamuoyu gayet iyi biliyor. Fakat burada günah keçisi MHP’yi ilan etmek istiyorlar. MHP’nin koalisyonun kurulmamasında en küçük bir kusurunun olmadığının biliyorsunuz. Bu seçime giderken bizde MHP’nin Ankara da ki temsilcisi olmak üzere adaylığımızı açıkladık” ifadelerişnde bulundu.

 

 

 Aday adayı Naci Mercan ise,  Bilecik ve bu vatanın bölünmez bütünlüğü için için elimden geleni yapacağını belirtti.

 

 

  Diğer bir aday adayı Mustafa Poyraz, gerek partisi, gerekse de Bilecik’e  daha iyi hizmet edebilmek amacıyla taşın altına elini koyduğunu söyledi.

 

 

 

Aday adayı Ahmet İşlek, Bilecikli, Türk milliyetçisi, ülkücü ve vatansever olduğunu söyledi.

 

 

  “MİLLETVEKİLİ YA ÇIKARACAĞIZ, YA ÇIKRACAĞIZ”

 

 Aday Adayı İsmail Çırak, il binasında bulunan aday adaylardan kim seçilirse seçilsin namus ve şeref üzerine söz vererek, geçmiş dönemde ki çalışmalarından daha fazla çalışacağını belirtti. Çırak, “Hepimiz eğer el ele vereceksek bu yola çıktık buradan bizim milletvekili çıkaramama gibi bir durumumuz yok. Ya çıkaracağız ya çıkaracağız. Dava için hak için Allah için beraber çalışalım. İlk seçimde bence çalışamadık herkes bir tarafa kaçtı. Biz MHP’yiz. Biz bu işi başarırız. Hak için Allah için yola çıktık” dedi.

 

 

 

“2002 YILINDA BU TERÖR BİTTİ”

 

Diğer bir aday adayı Murat Köftecioğlu, 2002 yılında terörün bittiğin şehit haberlerinin gelmez olduğunu söyledi. İktidarın yanlış politika sayesinde şu anda yüreklerini kan ağladığını belirten Köftecioğlu sözlerine şöyle devam etti.

 

 

“İktidarın bu yanlış tutumu nedeniylede halk birbirine düşürülmeye çalışılıyor. Öncelikle bu vesileyle şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Biz iktidara talibiz MHP olarak. Ne zaman ki bu millet doğruyu görür. Bizi iktidara taşırsa biz bu teröründe kökünü kazıyacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın. 2 ay olmasına rağmen Bilecik’te bir vekilimiz yoktur. Bu vekilliği tekrar almamız gerekiyor. Adayımız kim olursa olsun sonuna kadar arkasında duracağımı çalışacağımı söz veriyorum” dedi.

 

 

 

“TÜRKİYE HER AÇIDAN ÇOK BÜYÜK SIKINTILARLA KARŞI KARŞIYA”

 

 Son aday adayı Hüseyin Arabacı ise, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerinin özellikle seçimlerin seçimi olacağını belirtti. Arabacı, “Aslında Türkiye şu an 1 Kasım’daki seçime 1 kişinin kaprisi yüzünden gidiyor. Türkiye üniter yapıdan federal yapıya gidip zorla değiştirilmeye çalışılıyor. 1 Kasım seçimlerinde ki beklenti AKP’nin veya Cumhurbaşkanının beklentisi tek başına iktidar olarak veya 400 vekil alarak Türkiye de yeni bir federal bir devleti yeni bir yönetim sistemini Türkiye ye getirmek.

 

 

 Türkiye Cumhuriyet Tarihini tarihten silmek yerine adı başka bir şey olan yeni bir devleti rejimi ve sistemi getirmek. Türkiye her açıdan çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya. Türkiye de sermaye bürokrasi el değiştirdi, medya el değiştirdi, Türkiye’de güç el değiştirdi. 1 Kasım’da Türkiye bu gidişi durduramazsa Türkiye büyük bir felakete doğru hızla sürüklenir. Bunu engelleyecek tek parti MHP’dir. Varlığı ve gücüdür. Adayın kimin olduğu fark etmez. Mevzu MHP Bilecik de bu sene başarılı olmalı. Mevzu adaylık değil. Türkiye için çalışmak” dedi.

 

 

  Açıklamalardan sonra aday adayları hep birlikte toplu fotoğraf çektirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Son Güncelleme: 10.09.2015 11:53
Anahtar Kelimeler:
AdayMHPTanıtım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle