MHP İL BAŞKANLIĞINDAN TEŞEKKÜR YAZISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan bir basın bildirisi yayınladı.

03 Nisan 2014 Perşembe 07:04
1427 Okunma
MHP İL BAŞKANLIĞINDAN TEŞEKKÜR YAZISI

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan bir basın bildirisi yayınladı.

Bilecik’teki seçimlerin değerlendirmesini yapan Mhp İl Başkanı Sabri Eraslan, Seçim sürecini hiçbir vatandaşımızın burnu kanamadan bitirildiğini ve bu demokrasi sınavını bütün Bilecik halkı ile beraber verdiklerini belirtti. Erarslan, “ Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik merkez yedi ilçe ve üç beldemizde teşkilatlarımızın onay verdiği  ve halkımızın teveccüh gösterdiği adaylarla seçime girdik. Hiçbir siyasi parti veya oluşumla ortak hareket etmedik. Seçim sürecinde de diğer partiler ile karşılıklı sataşmaya girmedik. Amaç, halkımız ile kucaklaşmak, onlarla başarıya ulaşmaktı. Milliyetçi Ülkücü camiamıza her zaman güvendik, inandık, seçmenimizde bizlere güvendiğini gösterdi.

   Bilecik olarak 15 olan Belediye meclis üyemizi 41’e, 3 olan İl genel meclis üyemizi 7’ye çıkarttık. Geçen seçimlerde Bozüyük ilçemiz ile Küre Beldemizin Belediyelerini almıştık. Bozüyük Belediye Başkanının parti değiştirmesiyle  sadece Küre Beldesinin Başkanı kalmıştı. Nüfusunun 2 Bin den aşağı düşmesiyle Küre Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerine giremedi. Bu durumda da 3 ilçeyi kazanarak başarımızı kanıtladık. Bozüyük ilçemizi kaybetmemiz üzüntümüze sebep oldu.

   2009 Yerel Seçimleri’nde 26 Bin olan il genel meclisi oyumuzu arttırarak 39 Bin'e  yükselttik. Bilecik’in kazananı Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin alınmasını istediği Türkiye’de ilk aday açıklamasını yaptığı Söğüt’ümüzü kazanmak ayrıca bir mutluluktur. 2010 referandumundan bu yana yükselttiğimiz başarı grafiğimizi devam ettirerek emin adımlarla yürümekteyiz.

   Bundan sonra seçilen arkadaşlarımız  parti rozetlerini çıkartarak vatandaşımızın hizmetkârı olacak, ülkücü terbiyesi ve azmiyle halkımızın refahı için çalışacaklardır. Teşkilatlarımızda rehavete kapılmadan varsa hatalarımızı düzelterek yarın seçim olacakmış gibi görevlerine devam edeceklerdir.

Ayrıca bizi her etkinliğimizde yalnız bırakmayan, yapılan organizasyonlarımıza ilgi gösterip şenlendiren hemşerilerimize ve bu etkinliklerimizi vatandaşlarımızla buluşturan basınımıza teşekkürü  borç  bilirim. Haklarınızı helal ediniz “ diye belirtti.

Son Güncelleme: 03.04.2014 07:04
Anahtar Kelimeler:
İl BaşkanıMhp Bilecik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle