MHP'DEN SİTEMİZE TEHDİT

   Bugün "Belediye Başkanının Mezarlıktaki Bu Pozu Tepkilere Neden Oldu" haberimize ilişkin MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar'dan tehdit telefonu aldık. Yaşar telefonda, "Bir daha MHP'li ilgili kötü haber yaparsam, taş üstünde taş bırakmayacağını söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:37
4389 Okunma
MHP'DEN SİTEMİZE TEHDİT

   Bugün "Belediye Başkanının Mezarlıktaki Bu Pozu Tepkilere Neden Oldu" haberimize ilişkin MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar'dan tehdit telefonu aldık. Yaşar telefonda, "Bir daha MHP'li ilgili kötü haber yaparsam, taş üstünde taş bırakmayacağını söyledi.

Bugün "Belediye Başkanının Mezarlıktaki Bu Pozu Tepkilere Neden Oldu" haberi yerel ve ulusal basında büyük yer buldu. Bu haber ve geçtiğimiz günlerde yapılan "Bahçeli’nin Önem Verdiği Söğüt'teki MHP’nin Kongresi Karıştı" haberine ilişkin ben,  (İbrahim Rafet Sünetci) MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar'dan tehdit telefonu aldım.

"TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMAYACAĞIM"

  Telefonda, "Bir daha MHP'li ilgili kötü haber yaparsam taş üstünde taş bırakmayacağını, beni ne AK Parti İl Başkanının ne de AK Parti Bilecik Milletvekilinin kurtaramayacağını söyledi. Bana yaptığı tehditleri istersem ses kaydına bile alabileceğime kadar söyleyen MHP İl Başkanı Yaşar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulanacağım. Şahsıma aileme, muhabirlerime gelebilecek herhangi bir olaydan MHP il başkanı Fatih sorumludur. MHP İl Başkanı Yaşar'ın bu ukala davranışını, bu tür olaylara prim vermeyen MHP lideri sayın Devlet Bahçeli’ye de ileteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu yaşana olaylar sırasında Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ve 11Haber sahibi Erhan Toka'da yanımda bulunarak, konuşmalara şahit oldular.

İŞTE TEHDİTLERE NEDEN OLAN HABERLER

HABERLERİ OKUMAK İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 26.08.2020 17:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gerçekçi 2020-08-27 10:12:19

kendisi maalesef olduğu konumun farkında değil . ülkü ocakları lise başkanı havasında geziyor gelene gidene tehditler vs yakışmıyor bir il başkanına

Avatar
TAMİRCİ 2020-08-27 16:39:24

Bi araç istiap haddini aşarsa lastikler gümler onun için istiap haddi kadar yükleme yapmak gerekir zorlanırsa aks keser dahada zorlanırsa yatak sarar yani bi araca taşıyabileceği kadar yük sarmak gerekir demi ama

Avatar
Misafir 2020-08-28 02:15:31

Fatihin olayi bir degil. Daha oncede birisini sosyal medyada paylastigi icerigi kaldirmasi icin telefonda tehdit etmisti kufurler yagdirmisti. Ses kaydini kendim duydum. Ama bisey yapamamisti. Yapacagindan degil Ruzgar yapiyor ama bir il baskanina bu uslup yakismiyor. Mhp nin boylelerine firsat vermemesi gerekiyor.

Avatar
Zülküf 2020-09-04 09:03:36

Küçük mafya..aklısıra

Avatar
Emre 2020-09-08 00:42:18

Umarım bir an önce görevinden alınır. 15 yaşında bir çocuk gibi hareket eden br yönetici olamaz. Yönetici olmak istiyorsa Lise Reisliği yapabilir. Davranışlarına da bu yakışır zaten.

Avatar
baba hakkı 2020-09-15 10:32:19

ülkücü olmaktan utandım

banner22

resim yükleresim yükle