KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki köprülü kavşağa 22 milyonluk ödenek çıkarken, çalışmalar başlandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Eylül 2020 Salı 15:04
851 Okunma
KÖPRÜLÜ KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki köprülü kavşağa 22 milyonluk ödenek çıkarken, çalışmalar başlandı. 

  Milletvekili Selim Yağcı, bu çalışmayı sosyal medya hesabından “Bunu da gerçekleştiriyoruz çok şükür" diyerek duyurdu. Yağcı, "Bilecik'imiz için çok önemli olan ve yıllardır yapımı için uğraştığımız Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki (Erşan besihanesinin önünü) köprülü kavşak projemizin ihalesini 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirmiştik. 22 milyon TL olan ödenek tahsisi de gerçekleştirilerek çalışmalar başlamıştır.

 Bilecik şehrimizin itibarına yakıştıramadığım giriş kavşağı inşallah 2021 yılında bittiğinde giriş kavşağında yaşadığımız trafik sıkıntısı sona ereceği gibi şehrimizin girişi daha konforlu ve şehrimizin ve hemşehrilerimizin itibarına uygun hale gelecektir. Şehrimizin yıllanmış problemi olan Kavşağın yapımında katkısı olan başta Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma Bakanlarımıza, Karayolları Genel Ve Bölge Müdürlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 15.09.2020 15:42
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKavşak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle