KILIÇDAROĞLU'NU TARİHİ FOTOĞRAFLA KARŞILAYACAKLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ekim Pazar günü Bilecik ve ilçelerinde yapacağı mitingler öncesi, tarihi bir sürprizle karşılanacak.

22 Ekim 2015 Perşembe 07:17
1749 Okunma
KILIÇDAROĞLU'NU TARİHİ FOTOĞRAFLA KARŞILAYACAKLAR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ekim Pazar günü Bilecik ve ilçelerinde yapacağı mitingler öncesi, tarihi bir sürprizle karşılanacak.
 
 
  CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, hafta sonu Osmaneli, Bilecik merkez ve Bozüyük’te vatandaşlarla buluşacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tarihi bir fotoğrafla karşılamaya hazırlanıyor. CHP Bilecik teşkilatı, Kılıçdaroğlu’nu Bilecik’e gelişi sırasında Gülümbe köyünde karşılayacak. Bu karşılama sırasında CHP liderine tarihi bir fotoğraf hediye edilecek. Tarihi fotoğrafta, 1950’li yıllarda Bilecik’e gelen, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2’inci Cumhurbaşkanı, CHP’nin 2’inci Genel Başkanı İsmet İnönü’yü ellerinde bir pankartla karşılayan Gülümbe köylüleri bulunuyor. Pankartta, “Hasretini çekmekteydik, bu toprakların kurtarıcısı büyük İnönü hoş geldin” yazıyor.
 

  “2’İNCİ GENEL BAŞKANIMIZIN BU FOTOĞRAFINI HEDİYE EDECEĞİZ”
  Konu hakkında açıklama yapan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Gülümbe’deki köylülerin 65 yıl önce çekilen bu fotoğrafı gururla yıllardır koruduklarını belirterek, “O günleri yaşayan büyüklerimiz yıllar sonra Bilecik’e gelen İsmet İnönü’yü ‘Bu toprakların kurtarıcısı’ yazdıkları pankartıyla karşılamışlar. Gülümbe’deki vatandaşlarımız bu fotoğrafı gururla yıllardır koruyorlar. Biz de Genel Başkanımıza Bilecik’e gelişleri nedeniyle, 2’inci Genel Başkanımızın bu fotoğrafını hediye edeceğiz. Çünkü 1 Kasım’da da bu ülkenin makus talihini bir kez daha yenmeyi hedefliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 22.10.2015 07:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle