FATİH BAKICI SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ.

2’inci İnönü Zaferinin 93’üncü Yıldönümü Kutlamaları dolayısı ile İnönü ilçesinde kutlamalara katılan Bozüyük Ak Parti’den Belediye Başkanlığına Fatih Bakıcı seçimleri değerlendirdi.

02 Nisan 2014 Çarşamba 09:08
1586 Okunma
FATİH BAKICI SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ.

 2’inci İnönü Zaferinin 93’üncü Yıldönümü Kutlamaları dolayısı ile İnönü ilçesinde kutlamalara katılan Bozüyük Ak Parti’den  Belediye Başkanlığına  Fatih Bakıcı seçimleri değerlendirdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuşmasına 30 Mart’ta kadar kendilerinin konuştuğunu 30 Mart’ta ise halkın konuştuğunu belirtti. Bakıcı,   “Allah böyle bir görevi bize nasip etti. Halkımıza bize verdikleri taktirlerden dolayı teşekkür ederiz. Artık siyaset bitmiştir, hizmet etme zamanı gelmiştir. Bizler tüm Bozüyük’e hizmet edeceğiz. Artık hızlı bir şekilde taahhüt ettiğimiz bu hizmetleri biran önce yerine getireceğiz. İstenmeyen üzücü olaylar oldu ama bunlar siyasetin içerisinde olabilir. Bunları kendilerine bırakıyoruz. 15 aylık bir Belediye Başkanlığı görevimiz oldu. Bu dönemde Bozüyük’e yapılması gerekenleri planladık. 20 yıldır yapılmayan terminali yaptık işte biz bunları yapan bir partiyiz. Biz kimsenin el atmadığı sorunlara yavaş yavaş el attık. Organize Sanayimizi tamamlayacağız. Buraya gelecek olan yatırımlarda kendi sanayicilerimizle, kendi fabrikalarımızla birlikte kalkınmayı gerçekleştirebiliriz. Üniversitemizi bitirmek için bütün işlemlerimizi bitirdik. Temelleri de atılacak inşallah. Üniversite ve sanayimizin gelmesiyle Bozüyük’ümüz çok kısa zamanda hızlı bir gelişmeye kavuşacak. 30 Mart akşamı Cumhuriyet meydanında bir kutlama yapalım dedik. Ama üzerimize cam şileler, kadınlarımıza ağza alınmayacak küfürler daha neler yapıldı. Bu bir seçim kazanmakta kaybetmek de bir erdemliktir. Dün konvoy yapalım dedik o konvoyda bile kazaya sebep vermek için ellerinden geleni yaptılar “ dedi.

 

Fatih Bakıcı ve Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz İnönü Kutlamalar ardında İnönü Ak Parti seçim bürosunda İnönü Ak Parti Belediye Başkanı ve İnönü halk ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Son Güncelleme: 02.04.2014 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle