ERDOĞAN YEŞİL'DEN ŞOK SÖZLER

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, “13 yıldır sağlayamadığın istikrarı şimdi mi sağlayacaksınız” diyerek AK Partiye ağır eleştirilerde bulundu.

31 Ekim 2015 Cumartesi 05:48
1236 Okunma
ERDOĞAN YEŞİL'DEN ŞOK SÖZLER

 Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, “13 yıldır sağlayamadığın istikrarı şimdi mi sağlayacaksınız” diyerek AK Partiye ağır eleştirilerde bulundu.

 

 

Yeşil, ”Kime oy verirseniz verin, kimden yana ne tercihi kullanırsanız kullanın, Fakat şunu unutmayın ki bir partiye oy vermek onun bütün icraatlarına ortak olmak demektir. Benim adıma al sen ülkeyi yönet demektir. Bunun hem bu dünyada karşılığı olduğu gibi ahirette de karşılığı olacaktır. 13 yıllık AKP iktidarında toplumda yaşanan erozyona ortak olmadım, olmayacağım. Demek istediğim şu ki; 

Çözüm süreci diyerek PKK’nın güçlenmesine, silah depolamasına, halkı zorla dağa çıkarmasına, Doğu’da militan yetiştiren yurt açılmasına, yüzlerce PKK’lı yetiştirmek için ev açılmasını görmezden gelinmesine, Yüzlerce şehidimiz verilmesinde benim hiç payım olmadı. Irak'ta ölen 1,5 milyon Müslümanın kanını ellerime bulaştırmadım, Libya'da ki katliamlara ortak olmadım, Suriye'de yaşanan kardeş kavgasında, vatandaşlarımızın ayrıştırılmasında benim payım olmadı. Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizin fiilen bizden kopmasına neden olan zihniyette, ver kurtul mantığında benim payım olmadı. Dünyadaki itibarımızı sarsan, ülkemizi dünyaya rezil eden, terör ile hırsızlık ile anılmasına sebep olunmasında benim payım hiç olmadı. Dört bir tarafı denizle çevrili bir ülke iken şimdi dört bir tarafı kavgalı ülkelerle çevrili bir ülkeye dönüştürüldüğümüz, komşularla ‘sıfır sorun’ derken KKTC ile bile kavgalı bir hala getirilmemizde benim hiç payım olmadı. Demokrasiden ve Özgürlükten geriye dönüş yok deyip sırf muhalifler diye gazeteci, yazar medya gurupları ve paşalarımızı, içeri haksızca atılmalarında benim payım hiç olmadı” dedi.

 

“ZİNANIN SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILMASINA BEN DESTEK VERMEDİM”

 

 

 Zinanın suç olmaktan çıkarılmasına kendisinin  destek vermediğini söyleyen Yeşil, “ Domuzun kasaplık hayvan statüsüne getirilmesini ben oyumla desteklemedim. Lut kavminin helakına vesile olan sapıklık Eş cinselliğe dernek kurma hakkının verilmesine göz yummadım. Bir insana Allah'ın vasıflarını yükleyen o vekili ben seçmedim. ‘Erdoğan'a dokunmak bence ibadettir' diyen o vekile ben destek vermedim. ‘AKP'ye oy vermek Erdoğan'la nikahlanmaktır.' Diyen bir zihniyetten taraf olmadım. Türkiye’de yardıma muhtaç 30 milyon vatandaş, 2 milyondan da fazla Suriyeli mülteci varken sözde devletin itibarını artırmak için yapılan 1100 odalı 5 milyardan fazla para harcanan sarayın yapılmasında benim hiç payım olmadı. Fakir fukara halkın yanındayım deyip, birçok iş kazaları meydana geldiğinde İş adamlarının yanında olan, bir zihniyette payım hiç olmadı.

Alemlere Rahmet olarak gönderilen ve bütün kainatın yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Allah'ın Resulüne ‘kibre kapıldı' diyen bir bakana bugüne kadar hiç oy vermedim, bundan sonra da vermeyeceğim. Dini siyasete alet edip demokrasi-insan hakları-hukuk gibi temel kavramları kendi çıkarlarına/amaçlarına uygun kullanmalarında benim hiç payım olmadı. Allah'ın ayetleriyle dalga geçen, Bakara Suresini Makara diyerek alaya alan ve Kuran ayetlerini sadece twitter malzemesi olarak kullanan bir şahsın beni temsil etmesine izin vermedim. Vatandaşı, esnafı, işçi ve memuru kısaca halkı istikrar sürsün diye adeta şantaj yaparak, oy isteyen, daha düne kadar CHP’nin seçim programını eleştirip, kaynak yok deyip, bu seçimde Bire, bire CHP programını taklit eden Zihniyete destek vermeyeceğim.92 Yıl önce Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Kurmuş olduğu Cumhuriyeti Yükseltmek ve Yaşatmak için Tarihi bir fırsata 2 gün kaldı. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, Bu güzel vatanımız için, Önce TÜRKİYE deyip CHP ye destek verelim. Seçimin Vatanımıza Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 31.10.2015 05:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle