CHP BİLECİK TEŞKİLATI, BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN'E SAHİP ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkanı Semih Şahin'in de katıldığı basın toplantısında, "Belediye başkanımız CHP'nin bir belediye başkanıdır. Yanımıza alıp da bir basın açıklaması yapıyorsak, tabi ki yanındayız" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ocak 2022 Salı 15:24
1417 Okunma
CHP BİLECİK TEŞKİLATI, BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN'E SAHİP ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediye Başkanı Semih Şahin'in de katıldığı basın toplantısında, "Belediye başkanımız CHP'nin bir belediye başkanıdır. Yanımıza alıp da bir basın açıklaması yapıyorsak, tabi ki yanındayız" dedi.  


  CHP Bilecik Milletvekili Yaşat Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'nun katıldığı bir basın açıklaması yapıldı. Burada açıklama yapan CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, 19 Ocak Çarşamba günü saat 19.30'da Bilecik Belediye Başkanlığı binasına yapılan operasyonda belediye iştiraki Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı rüşvet iddiası ile gözaltına alındığı, bununla ilgili bir araya geldiklerini söyledi. Yaşar, "Bizler de yerel basının operasyon ile ilgili haberi üzerine bilgi sahibi olduk.

Bunun üzerine basın mensuplarının soruları ile ilgili Belediye Başkanımızdan bilgi aldık soruşturmanın Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nde sürmesi nedeni ile bilgi kirliliği yaratılmaması adına soruşturma’nın bitmesine ve Selçuk Erdağı'nın ifadesine ulaşılmasını bekledik. Milletvekilimiz, belediye başkanımız ve ben bu mahiyette açıklamalarda bulunduk dün  yani pazartesi günü itibari ile Selçuk Erdağı’nın ifadesi belli olmuş ve hemen bugün bu açıklamayı yapıyoruz. Bu konu ile ilgili CHP Bilecik il yönetim kurulumuz, merkez ilçe yönetim kurulumuz ve belediye meclis grubumuz ile ayrı ayrı değerlendirme toplantıları yaptık ve bu konu ile ilgili tek tek düşüncelerini dinledik toplantının sonuçlarını yetkili organımız olan CHP Genel Merkezine bildirdik" dedi.

  "CHP 100 yıllık gelenekleri olan ve yapısı sağlam temellere oturtulmuş çok köklü bir partidir"
  Yaşar konuşmasının devamında, "Belediye başkanımızın yapmış olduğu basın açıklamasında da belirttiği gibi suç var ise suçlunun cezasının bulması için hem emniyet müdürlüğü hem adli kurumlarda gerekli iş birliğinde bulunuyoruz. Fakat yargı süreci devam ettiği için soruşturmanın selameti açısından konuyla ilgili detaylar hakkında mahkeme süreci beklenmektedir. Bu süreç sonrası verilecek mahkeme kararına saygılıyız herkesin şunu iyi bilmesi gerekir ki CHP 100 yıllık gelenekleri olan ve yapısı sağlam temellere oturtulmuş çok köklü bir partidir. Bu partide siyaset yapanlarda bu değerlere bugüne kadar özen göstererek siyaset yapmışlardır ve yapmaya devam etmektedirler.

CHP kuruluşundan bugüne yolsuzluk gibi rüşvet gibi konularda kararlı bir şekilde mücadele etmiştir. Eğer bir parti yüz yıldır ayakta duruyorsa bu değerlere sımsıkı bağı olduğundan ve bununda toplumda karşılığı olduğu içindir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi 'rüşvetçinin ödüllendirildiği bir ülkede adalet olmaz rüşvetin ve yolsuzluğun partisi olmaz' sözleriyle her kim ki rüşvet yolsuzluğa bulaşmışsa özellikle devam eden bu soruşturmanın ucu kime dokunursa dokunsun cezasını en ağır şekilde çekmelidir" dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2022 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle