BİLECİK'TEN 'DİYARBAKIR ANNELERİ'NE DESTEK

   Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP Diyarbakır İl Binası önündeki oturma eylemi, 38'inci gününe girerken ailelere bir destek de Bilecik'ten geldi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ekim 2019 Perşembe 13:55
288 Okunma
BİLECİK'TEN 'DİYARBAKIR ANNELERİ'NE DESTEK

   Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP Diyarbakır İl Binası önündeki oturma eylemi, 38'inci gününe girerken ailelere bir destek de Bilecik'ten geldi. 

  Vatan Partisi Bilecik İl Başkanlığı tarafından Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi Aile Çay Bahçesi önünde kurulan stantla imza kampanyası başlatarak ailelere destek istediler. Diyarbakır'da ailelerin 38 gündür oturma eyleme yaptıklarını anlatan Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, "Bilecik ilimizde Diyarbakır’da nöbet tutan annelere destek amacı ile bu imza kampanyasını açmış bulunuyoruz. PKK eşittir HDP’dir diye düşünüyoruz.

 Analar doğru bir merkezde doğru yerde çocuklarını arıyorlar çocuklarının hesabını soruyorlar. Bu aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin bölücü teröre karşı sadece anaların çocuklarını araması veya istemesi değildir aynı zamanda PKK Terör Örgütü’nün ona siyasi ayağı olan HDP’ye karşı bir başkaldırıdır. Dolayısıyla HDP binasında nöbet tutuluyor. Bugün ülkenin bütünlüğü her şeyden önemli refahı ekonomik krizlerden konuşuyoruz. Ülkenin birliği bütünlüğü olmadığı sürece refahı sağlamak mümkün değildir. Terör örgütü uzun zamandır Amerika ile beraber ülkemizde ekonomik krizler de yapılıyor. Türkiye'nin bir savaşa girdiği ortamda birliğe bütünlüğe bölücülüğe geçit yok. Bölücüyü savunanlara da geçit yok bu ülkenin birliğini bozacak herkes bundan vazgeçecek vazgeçmezse imha olacak. Bu toplumu birlikte hareket etmeye çağrıdır. Anaların yanında bu ülkede anaların evlatları savaşıyor. Kime karşı PKK’ya karşı ne yapacağız şu kadar oy aldı bu kadar oradaki oy almak için insanlara silah baskısı yaptı diye buna göz mü yumacağız" dedi.

  "HDP bölücü terör örgütünün siyasi koludur"

  Bilecik'ten HDP yanlılarına seslenen Güner, "Bırakın bunu HDP seviciliği sizi çöpe götürür, çöpe bakın çöpe götürür tarih bunun şahitleri ile dolu yazılarıyla dolu bugün tarihin en önemli ilinden bir tanesiyiz biz. Hani Atatürk diyor ya ‘Makus talihinin yenildiği yerdir’ diye işte oradan hem ilimize hem de bütün Türkiye’ye sizlerin aracılığı ile sesleniyoruz. Diyoruz ki, HDP kapatılmalı HDP bölücü terör örgütünün siyasi koludur. HDP eşittir PKK bunu sadece biz söylemiyoruz uzun süredir Yargıtay Cumhuriyet Baş Savcılığı biz dilekçe verdik 4’üncü dilekçemiz bu ama hala Amerikan iş birlikçisi dolayısıyla PKK seviciliği son haddine çıktı dolayısıyla diyoruz ki herkes ayağını denk alsın bu ülkenin birliğini bütünlüğünü kimse bozamayacak. Diyarbakır’daki Hacire ana Kürt, o zaman ben Kürt'üm. O zaman bak ben Türk'üm Hacire ana da Türk. Yani 'bu ülkenin birliği bütünlüğü için evladını Türk polisine Türk askerine silah çekmesin ben çocuğumu istiyorum' diyor. Kimseye karşı bir husumetimiz yok, tek husumetimiz PKK’ya karşı onun sevicilerine karşı" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle