BEN OLMASAYDIM SUNGUR BEY BİLECİK'TE OLMAZDI

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, AK parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'a yüklendi.

02 Mart 2014 Pazar 19:15
2276 Okunma
BEN OLMASAYDIM SUNGUR BEY BİLECİK'TE OLMAZDI

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, AK parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'a yüklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik milletvekili Bahattin Şeker partisinin bugün MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleşen proje tanıtım toplantısında konuşma yaparak Cumhuriyet Halk partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan için; "Ben Olmasam Sungur Bey Bilecik'te Olmazdı " diyerek hoyacaya gönderme yaptı.

Konuşmasında ilk olarak AkParti'ye yüklenen Şeker, " Bu partiyi nasıl büyüteceğiz. Bu partiye her görüşten insanlar gelecek. Bize bunları konuşan AKP'ye sesleniyorum. 2002'de sizede her partiden insanlar oy verdi. Uğraşmayın bizle kardeşim.Ne kadar uğraşırsanız uğraşın 30 Mart akşamı Bilecik'de 1'inci parti biz olcağız " dedi.

 Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkanı Sungur Turan'a seslenen Şeker," Geçen gün birisi dedi  ki; Ya siz dedi Sungur Bey'in dedi elini sıkmamışınız kızıyormuşsunuz."Dedim ki kardeş;  "Ben Sungur Bey'i severim sayarım başarılar da dilerim ama gidin o Sungur Bey'e söyleyin benim bir hesabım yok! ama ben olmasam Sungur Bey Bilecik'te olamazdı."  Ben iktidara geldiğimde ben getirdim Sungur'u Bilecik'e!" dedi.

Şeker'in bu açıklamasının CHP tarafından nasıl bir açıklama geleceği merak konusu olmaya başladı. 

Son Güncelleme: 02.03.2014 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle