DÜNYACA ÜNLÜ FİZİKÇİLER BİLECİK'E GELİYOR

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında ADIM Fizik Günleri’ne ev sahipliği yapacak.  

29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:21
690 Okunma
DÜNYACA ÜNLÜ FİZİKÇİLER BİLECİK'E GELİYOR

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 12-15 Eylül 2019 tarihleri arasında ADIM Fizik Günleri’ne ev sahipliği yapacak.  


  Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan uluslararası kongrenin davetli konuşmacıları arasında; Javier Fernando Castano Forero, Andre Filipe Ventura Cortez, Udo Schwıngenschlögl, Mikhail Neodaev, Hassan Hassanabadi ve Barry Dunietz gibi önemli isimler yer alacak.
  Şeyh Edebali Üniversitesi Fizik Bölümü bünyesinde gerçekleştirilecek olan kongrede, fizik alanındaki gelişmelere paralel olarak bilimsel paylaşımlar yapılacak ve ortak çalışmalar için iş birliği ortamı oluşturulacak. Onursal Başkanları BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Bilecik  Belediye Başkanı Semih Şahin olan kongrede; atom ve molekül fiziği, fizik eğitimi, matematiksel fizik, nükleer fizik, uygulamalı fizik, yoğun madde fiziği, yüksek enerji ve plazma fiziği ile disiplinler arası çalışmalar konuları üzerinde çalışmalar gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle