TÜRK KIZILAY'I BİLECİK ŞUBESİNDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, kan bağışı programı hakkında açıklama yaptı.

14 Haziran 2017 Çarşamba 13:55
824 Okunma
TÜRK KIZILAY'I BİLECİK ŞUBESİNDEN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, kan bağışı programı hakkında açıklama yaptı. 

 

 

  Selami Çınar, açıklamasında, Ramazan ayı olması nedeniyle kan bağışı sayılarında azalma meydana geldiğinden 3 günlük kan bağış programı düzenlendiğini, bu sıkıntının yaşanmaması açısından tüm vatandaşın bu dönemde kan verme konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Çınar, ”Hastanelerimizde ameliyatların sürmesi ve kazaların meydana gelmesi kan ihtiyacını artırmaktadır.

 

 

 Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek olmasını istiyoruz” dedi.

 

  Öte yandan 14-15-16 Haziran tarihleri arasında Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde iftardan sonra saat 23:30’a kadar kan bağış kampanyası yapılacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 14.06.2017 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle