BİLECİK'TE HAFTALIK VAKA SAYISI BELLİ OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Aralık tarihleri arasında illere göre korona virüs (Covid-19) vaka sayılarını açıkladı. Bilecik bu hafta artış gösteren iller arasında listeye girmedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
27 Aralık 2021 Pazartesi 12:35
466 Okunma
BİLECİK'TE HAFTALIK VAKA SAYISI BELLİ OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11-17 Aralık tarihleri arasında illere göre korona virüs (Covid-19) vaka sayılarını açıkladı. Bilecik bu hafta artış gösteren iller arasındaki listeye girmedi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rutin olarak gerçekleştirdiği "Haftalık 100 binde vaka artışı ve vaka yoğunluğu" tablosunu paylaştı. Tabloya göre Türkiye'de, 11-17 Aralık tarihleri arasında Bilecik'te vaka sayısı her 100 bin kişide 331,94 olarak görüldü. En fazla vaka görülen ilk 3 il; Çanakkale, Kırklareli ve Ordu oldu. En az vaka görülen illerse Van, Hakkari ve Muş olarak açıklandı.

Son Güncelleme: 27.12.2021 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle