“92. YILINDA CUMHURİYET BAYRAMI BİSİKLET TURU” DÜZENLENDİ

Bilecik'te Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 92. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle “92. Yılında Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlendi.

29 Ekim 2015 Perşembe 12:37
1270 Okunma
“92. YILINDA CUMHURİYET BAYRAMI BİSİKLET TURU” DÜZENLENDİ

 Bilecik'te Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 92. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle “92. Yılında Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlendi.  

 

 

  Bilecik'te “92. Yılında Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” münasebetiyle bisikletlerinin bayrakları ile donatan Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği üyesi bir grup bisikletli, Cumhuriyet Meydanı'nda toplandılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan bisikletliler adına açıklama yapan Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilcisi Hakan Yavuz, bugün Cumhuriyetinin 92’inci yılını kutladıklarını ve bu kutlama çevresinde “92. Yılında Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” düzenlediklerini belirtti.

 

 

 Yavuz, “Atalarımızın bize emanet ettiği Cumhuriyeti en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Tema İl Temsilciliği üyeleri de bize destek olmaya geldiler. Cumhuriyet'i sonuna kadar yaşatacağız, Cumhuriyet bizimdir” dedi.

 

 

  Tema Vakfı Bilecik İl Temsilciliği adına açıklama yapan Ahmet Evren Erdovan ise Tema Vakfı olarak bütün gençleri bu güzel günde 29 Ekim'i kutlamaya çağırdıklarını belirterek, "Bütün genç temacılarımız burada. Bisikletliler Derneği'nin katkılarıyla Tema Vakfı olarak biz birçok etkinlik yapmaktayız. Bütün ulusal anlamda da Türkiye'de de bunu yaygınlaştırdık” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanından başlayan “92. Yılında Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu” sırasıyla, Tepebaşı mevkii, İl Özel idare kavşağı, Küçük Sanayi Sitesi, alt geçit, eski Bursa Caddesi, 2’inci Askeriye Nizamiye önünden başladığı yerde son buldu.

 

Son Güncelleme: 29.10.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle