PTT' DEN MUHTEŞEM KAMPANYA

Şirketimizce bazı özel günlerde (Anneler günü, Babalar günü, Ramazan bayramı, Kurban Bayramı ve Yılbaşı vb.) hizmet içerikli kampanyalar düzenlenmektedir.

06 Şubat 2015 Cuma 10:58
2677 Okunma
PTT' DEN MUHTEŞEM KAMPANYA

Şirketimizce bazı özel günlerde (Anneler günü, Babalar günü, Ramazan bayramı, Kurban Bayramı ve Yılbaşı vb.)  hizmet içerikli kampanyalar düzenlenmektedir.

 

 

Bu kapsamda  2015 yılı Sevgililer Gününe mahsus olmak üzere de 2 adet kampanya düzenlenmiştir.

 BİRİNCİ KAMPANYA

 2015 yılı Sevgililer Günü için tebrik göndermek isteyen müşterilerimize tebrik kartları ÜCRETSİZ OLARAK verilecek olup, kampanya kapsamında ücretsiz olarak   verilecek tebrik  kartları  göndericiler  tarafından yazıldıktan sonra  sadece posta ücreti(0.55 kuruş)  karşılığında bütün PTT gişelerinden kabul işlemleri yapılarak alıcılarına teslim edilmek üzere  adreslerine  sevk edilecektir.

 İKİNCİ KAMPANYA

10 Şubat 2015 Salı günü başlamak ve 14 Şubat 2015 Cumartesi günü sona erecek şekilde (5 gün süre ile) Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde %10 indirim   uygulanacaktır. Saygılarımızla duyurulur.

 

 

 

BİLECİK  PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ

Son Güncelleme: 06.02.2015 10:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKampanyaPtt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle