BİLECİK'TE KALİTENİN ADI !

Bilecik'te Hidma Yapı Sahibi genç girişimci Ahmet Çelik, kentte yaptığı gergi tavandan, duvar kağıdına yaptığı tüm işlerde adından söz ettirdi.

18 Aralık 2018 Salı 17:55
702 Okunma
BİLECİK'TE KALİTENİN ADI !

  Bilecik’te Hidma Yapı ortaklarından genç girişimci Ahmet ÇELİK; kentte yaptığı gergi tavandan, duvar kâğıdınakadar yaptığı tüm işlerde adından söz ettirdi.

  Yaptığı işleri her zaman layığıyla yerine getirdiklerini anlatan Ahmet ÇELİK “benim abim 1985 yılından bu yana inşaat sektörünün içinde yer almıştır. Biz 2008 yılından bu yana güzel şehrimiz Bilecik’imize Hidma Yapı olarak abimizin önderliğinde 5 kardeşimizlehizmet vermeye devam etmekteyiz.

 1990 yılında Bozüyük’te çeşitli işler yaparak başladığımız bu serüvene 2008 yılında Bilecik’te Hidma Yapı’yı kurarak taçlandırdık. Gergi tavandan, asma tavana, led ışıklandırmaya, 3d postere, duvar kâğıdına, tadilata, onarıma, dekorasyona, laminanta, seramiğe kadar bir çok işler yaptık. Bunun yanı sıra; temelden çatıya kadar inşaat sektöründe kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizim için en önemli şey kaliteli hizmet vererek müşterilerimizi memnun etmektir” dedi.

 Öte yandan Ertuğrulgazi Mahallesi Mevlana Caddesi No: 2/2 adresinde firma Hidma Yapı market dükkânı ile inşaat sektörüne de hizmet vermektedir.

Son Güncelleme: 18.12.2018 17:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle