BAŞKAN YALÇIN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki başarılı sporcuları Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ödüllendirdi.

31 Aralık 2016 Cumartesi 08:08
618 Okunma
BAŞKAN YALÇIN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

   Bilecik’in Pazaryeri ilçesindeki başarılı sporcuları Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ödüllendirdi.  

 

 

      Çorum’da yapılan Türkiye Kick Boks Turnuvasında 3’üncü olan Şükrü Ertekin ve turnuvaya katılmaya hak kazanan Batuhan Kınık ve Efecan Güçlü, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı ziyaret etti. Başkan Yalçın gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerle gurur duyduklarını belirtti. Yalçın, “Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan 11-12 yaş grubu bin 250 sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Turnuvasında Bilecik adına katılan ve kendi ağırlığında Türkiye 3’üncü olan Şükrü Ertekin kardeşimiz tüm Bileciklileri gururlandırdı.

 

 

  Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Şükrü Ertekin, Batuhan Kınık, Efecan Güçlü de turnuvaya katılmaya hak kazanmışlardır. Derece alamasalar da Pazaryeri'ni Türkiye'de temsil etmeleri bile bizler için gurur verici bir tablo.

 

 

   Öğrenci kardeşlerimizi Antrenör Fehmi Piliç’i can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Kendilerine teşekkür ifadesi olan çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ettik” dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2016 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle