1,5 MİLYON ÖDENEK ÇIKTI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçük Elmalı Tabiat Parkı'na 1 buçuk milyon lira ödenek çıktı.

06 Mart 2018 Salı 13:25
819 Okunma
1,5 MİLYON ÖDENEK ÇIKTI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçük Elmalı Tabiat Parkı'na 1 buçuk milyon lira ödenek çıktı.


  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, kendisini ziyaret eden Bilecik Doğa Koruma Şube Müdürü Nezir Ayhan ile ilçenin vizyon projelerinden olan Küçük Elmalı Tabiat Parkı hakkında görüşmeler yaptı. Yalçın, yaptığı açıklamada, hazırladıkları projenin Kalkanma Bakanlığı tarafından onaylandığını ve 1 buçuk milyon TL ödenek çıktığını anlatarak, "Küçük Elmalı Tabiat Parkı ilçemiz için önemli turizm bölgesi olacak. İçinde kir lokantası, 15 adet bingola tipi ev, balık tutma iskeleleri, gözetleme kulesi, karavan yerleri, çadır yerleri, anfi tiyatro çocuk oyun alanları, su kanalizasyon, elektrik, telefon, internet altyapıları, tuvaletle, yolları ile çok güzel bir görünüme kavuşacak. Kalkınma Bakanlığından proje maliyeti 8 milyon TL olup 3 yıla bitmek şartıyla onaylandı. Bu projenin gerçekleşmesinde Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, Orman ve Su İşleri Bakanımıza hükümetimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 06.03.2018 13:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
degerlendirlmelii 2018-03-06 14:26:41

uludag gbi otel olmalıı ilçe katkısıı büyük olur tanııtlmasında futbol tesisleri yapılıpp yaz kış spor takımlarının kamp merkezi olabilir bolu gbii

banner22

resim yükleresim yükle