RAMAZANIN VAZGEÇİLMEZİ HURMAYA YOĞUN İLGİ

Bilecik’te, Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti hurma tezgahlarda yerini alırken, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor.

11 Haziran 2016 Cumartesi 06:59
1165 Okunma
RAMAZANIN VAZGEÇİLMEZİ HURMAYA YOĞUN İLGİ

    Bilecik’te, Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti hurma tezgahlarda yerini alırken, vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor.

 

 

   Bilecik Hürriyet Mahallesinde bulunan Kapalı Pazarda her hafta pazartesi günü kurulan pazardaki tezgahlarda farklı bütçeye uygun hurma bulunuyor. Bağdat hurması 7 lira, İran hurması 8 lira, Kudüs hurması 10 lira, Medine hurması 20 lira, Kudüs ve İsrail hurması 30 lirası olarak tezgahlarda müşterilerini bekliyor.

 

 

“HURMA FİYATLARI GEÇEN SENEYLE AYNI”

 

       Bilecik Kapalı Pazarda hurma satan Talip Köylü, hurma fiyatlarının geçen seneyle aynı olduğunu belirterek, “Hurmaları tezgahlara çıkarttık. Bu sene biz hurma satışlarından çok memnunuz, çünkü fiyatları geçen seneye göre aynı. Kilosu 7 liradan 50 liraya kadar hurma var. Hurma satışları ramazan ayının ilk haftası çok fazla oluyor.

 

 

    Vatandaşlar tarafından en çok Medine ve Kudüs hurmaları rağbet görüyor. Ramazanın güzelliği bizim tezgahlarımıza da yansıdı, insanımıza da yansıdı" dedi.

Son Güncelleme: 11.06.2016 06:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle