OSMANELİ’NE DEV YATIRIM GELİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinin yetiştirdiği işadamı Levent Bulgurcu, ilçede yapacağı yatırım için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.  

13 Ocak 2020 Pazartesi 13:13
205 Okunma
OSMANELİ’NE DEV YATIRIM GELİYOR

Bilecik’in Osmaneli ilçesinin yetiştirdiği işadamı Levent Bulgurcu, ilçede yapacağı yatırım için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.  


  Burgucu, Çin destekli robot kolları, robot teknolojisinde kullanılacak yüksek teknoloji içeren ürünler üretecek tesisi Osmaneli'nde sanayi bölgesinde almış olduğu arsa üzerine kuruyor. Levent Bulgurcu'nun yatırım yapacağı sanayi parsellerinde gerekli değişiklikler yapılarak, ilçede yatırım için her şey uygun hale getirildi. Bulgurcu, şirketi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyanın en büyük yakıt istasyonu ekipmanı üreticilerinden biri olmak bize yetmiyor.

Dünyanın lider yakıt istasyonu çözüm markası olmak, geleceğin istasyonunu hayalden gerçeğe dönüştürmek, alternatif otomotiv yakıtlarında öncü geliştirmeler yapmak istiyoruz. Sektörümüzün yerel liderliğinden sektör geleceğinin global liderliğine doğru emin adımlarla yürüyoruz. Yenilikçiliği, sürdürülebilir başarının olmazsa olmazı olarak gördük ve en güçlü farklılaşma alanımızı bunun üzerine inşa ettik. Tasarım yeteneğimizi, mühendislik birikimimizi, üretim gücümüzü, sürdürülebilirlik önceliklerimizi ve geniş çözüm yelpazemizi de bunun yanındaki temel değerlerimiz olarak belirledik. Osmaneli'nde yapacağımız yatırımla teknolojik olarak farklı bir alana gireceğiz. Teknolojiyi çok önemsiyoruz ve yapacağımız yeni yatırımla bir yerde teknolojiye yatırımı da başlatmış oluyoruz. Osmaneli Belediyesinin yatırım kararımızdan bu yana gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz" dedi.


  Başkan Münür Şahin ise, “Değerli kardeşimiz Levent Bulgurcu'ya ilçemize yapacağı yatırımlar için teşekkür ediyor, Allah işlerinde yardımcı olsun, bol kazançlar versin diliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 13.01.2020 13:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne zmandan beri gelicek yeter gelsin artık 2020-01-14 00:07:43

gelsinde calıssın millet işsizz

banner22

resim yükleresim yükle