AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM

Bilecik'in Osmaneli ilçesine yapılacak olan Çocuk Kulübü ve Kreş Tesisi bölgede örnek olacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Ocak 2022 Pazartesi 13:35
995 Okunma
AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM

Bilecik'in Osmaneli ilçesine yapılacak olan Çocuk Kulübü ve Kreş Tesisi bölgede örnek olacak.


Osmaneli Belediyesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile hızla yapımını tamamlamaya çalıştığı Çocuk Kulübü ve Kreş Tesisi daha bitmeden büyük beğeni topluyor. Tesiste Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ile inceleme yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleri ile yatırımımıza çocuk sinema ve tiyatrosu, bebek cafe, bebek kütüphanesi, etüt merkezi, oyun grupları, çocuk gelişimi için özel zeka oyunları gibi alanları da ilave ediyoruz.

Geniş bahçesinde spor alanları, çocuklar için tarım alanları, evcil hayvanlar, yürüyüş, bisiklet parkurları gibi bir çok özel alan yer alacak. Çizgi film ve masal kahramanları alanda yerini alacak. Eğitimde çağımızın ihtiyaç duyduğu her konu ve özelliklede yabancı dil programlarda yer alacak.

Milli ve dini değerlere bağlı Atatürkçü ve milliyetçi, bayrağını, milletini,vatanını, bayrağını seven, örf ve adetlerine bağlı bir nesil yetiştirmek hedefimiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle