KİM İZİN VERİYOR

Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı muhabiri Muhsin Arslan’ın Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın olmadığı bir programı takip etmesi “Bunları kim denetliyor” sorusunu akıllara getirdi.

15 Mart 2017 Çarşamba 13:53
5055 Okunma
KİM İZİN VERİYOR

 Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı muhabiri Muhsin Arslan’ın Bilecik Valisi Süleyman Elban’ın olmadığı bir programı takip etmesi “Bunları kim denetliyor” sorusunu akıllara getirdi.

 

 

 Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı muhabiri Muhsin Arslan bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere Gelibolu Yarımadası'ndan alınan toprak, deniz suyu ve Türk bayrağından oluşan emanetleri, Bursalı atletler tarafından Bilecikli atletlere teslim etme törenine katıldı. Pelitözü’ndeki karşılamaya Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün’de katıldı. Buradaki programa Bilecik Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı aynı zamanda Anadolu Ajansı muhabiri Muhsin Arslan bu program sonrası vali yardımcısının ayrılmasına rağmen, programı sonuna kadar takip etti.

 

 

 Elinde valiliğe ait fotoğraf makinası ile Tepebaşı mevkiinde araçlarından inerek, Endüstri Meslek Lisesi önüne kadar kutsal emanetler ile yürüyen Arslan’ın mesai saatleri içinde devlete ait fotoğraf makinasıyla programı takip etmesi manidar geldi. Valiliğe ait fotoğraf makinası ile Anadolu Ajansı muhabiri olması sebebiyle kendi şahsı ajans işlerinde kullanmasını “Bunları kim denetliyor” sorusunu akıllara getirdi.

 

 

 

 Öte yandan Arslan, 4 Ekim 2016 Salı günü mesai saatleri içinde Söğüt’e gelerek Güreş Genç Bayanlar ve Minik Kadınlar 14-15 Yaş Milli Takım sporcuları ile Anadolu Ajansına haber çekimi yapmıştı. 

Son Güncelleme: 15.03.2017 13:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasınValilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle