YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ AÇILDI

BOZÜYÜK'E 2'NCİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ AÇILDI

23 Ocak 2014 Perşembe 21:47
1452 Okunma
YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ AÇILDI
Bozüyük Devlet Hastanesi’nde yeni 2'nci seviye genel yoğun bakım, SDL (Sancı, Doğum, Loğusa) odaları, kan alma ünitesi ve bekleme salonu törenle hizmete girdi.
 
  Bozüyük Devlet Hastanesi 4 Eylül hizmet binasında düzenlenen açılış törenine Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ve eşi Dr. Nihal Akpınar, İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü DR. Yasin Yılmaz, Bozüyük Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, TSO Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçelerin hastane yöneticileri katıldı.
 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yeni açılan bölümler gezilerek Hastane Yöneticisi Uzm Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Keskin, hizmete açılan yoğun bakım ünitesi ile amaçlarının hastalara yerinde özellikli sağlık hizmetini verebilmek ve başka merkezlere sevk olma oranlarını azaltmak olduğunu söyledi. Dr. Keskin, ikinci seviye genel yoğun bakım ünitesinde verilebilecek hizmetler hakkında bilgiler verdi, doğum ünitesi ve SDL (sancı, doğum, loğusa) odalarının tanıtımını yaptı, kan alma ve bekleme salonlarının genişletilerek daha modern bir seviyeye ulaştığını söyledi. Ziyaretlerin ardından slayt gösterisi eşliğinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.
 
 

Son olarak bir açıklama yapan Vali Halil İbrahim Akpınar, Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi binalarının eski ve parçalı olduğunu belirterek bu şartlarda da en iyi şekilde hizmet verdiklerini söyledi. Akpınar; “Hastalarımızın büyük bir bölümü il merkezinde ve Bozüyük’te il dışına gitmeden tedavilerini yaptırabiliyorlar. Bu konuda tüm yönetici ve çalışan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi bildiriyorum. İnşallah daha güzel hizmetler olacak. Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layık. Emeği geçen başta hastane yöneticilerimize çevre düzenlemesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkan Vekilimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.


Son Güncelleme: 23.01.2014 21:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle