KADIN KOLLARI BAŞKANI ŞAHİN'DEN BAYRAM ZİYARETİ

CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunarak bayramını kutladı.

29 Mayıs 2020 Cuma 17:02
163 Okunma
KADIN KOLLARI BAŞKANI ŞAHİN'DEN BAYRAM ZİYARETİ

CHP Bozüyük İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na nezaket ziyaretinde  bulunarak bayramını kutladı. 

Başkan Bakkalcıoğlu'na nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayram temennisinde bulunan kadın kolları başkanı Şahin ziyaretinde ayrıca Başkan Bakkalcıoğlu'na ilçe genelinde küresel salgına karşı yapılan ve devam eden çalışmalar nedeni ile de teşekkür etti. Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu'da Kadın Kolları Başkanı Nuran Kamalı Şahin'e bayram ziyareti nedeni ile teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle