EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı yeni normal dönem kurallarına uygun maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı.

04 Eylül 2020 Cuma 13:09
90 Okunma
EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bozüyük Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı yeni normal dönem kurallarına uygun maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında 4 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda ilk olarak “İlçenin mahallelerindeki billboard,clp, megalıght ve led ekran gibi açık hava reklam alanlarının imalatı, kurdurulması ve işletmesinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) bendine istinaden 10 yıla kadar kiraya verilebilmesi konusu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Ardından Belediye'ye ait Kuzeydoğu Turizm Ulaşım Gıda ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili konular ile genel kurul toplantılarında Belediyeyi temsilen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun yetkili kılınması hususu görüşülerek ilgili 3 madde de oy çokluğu ile kabul edilirken gündemin 3. Maddesinde yer alan “Bozüyük Belediyesine ait İlçemiz Yeşilkent Mahallesi 1037 Sokak No:2 adresinde bulunan 405 m² işyeri ve 75 m² depo alanı olmak üzere toplam 480 m² olan işyerinin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) bendine istinaden 10 yıla kadar kiraya verilmesi konusu da oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantının devamında “5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi (e) fıkrasına ve 07.08.2020 tarihli Fikret Karaçalı'nın dilekçesine istinaden; İlçemiz 413 ada 134 nolu parselde Belediyemiz adına kayıtlı 75,77 m² lik taşınmazın şuyulu bulunduğu 413 ada 17 parsel maliki olan Karaçalı Otelcilik Turizm İnş. Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne satışının yapılması için Encümene yetki verilmesi talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Bozüyük Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 1 Ekim 2020 Perşembe günü yapılacak.

Son Güncelleme: 04.09.2020 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle