BOZÜYÜK’TE HAŞERE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

BOZÜYÜK’TE HAŞERE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

04 Haziran 2014 Çarşamba 08:07
789 Okunma
BOZÜYÜK’TE HAŞERE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde sinek, sivrisinek ve karasinek gibi her türlü haşereye karşı başlatılan haşere mücadelesi aralıksız olarak devam ediyor.

Havaların ısınması ile birlikte sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştiren Belediye Ekipleri her gün ilçenin bütün mahalle ve sokaklarında ilaçlama çalışması yapıyor. Bozüyüklülerin haşere ve sineklerden uzak bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla Belediye personeli tarafından düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarında tüm cadde ve sokaklar ile haşere üremesine müsait su birikintileri de ilaçlanıyor.

İlaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Veteriner Hekim Eyüp Cebeci “Vatandaşların yaz aylarında özellikle sivrisinek ve zararlı haşerelerin artması nedeniyle sıkıntı yaşamaması için ekiplerimiz ilaçlama işlemini her gün aralıksız olarak sürdürüyor. İlk aşamada larva mücadelesini tamamladığımız ilaçlama çalışmalarını ilçe genelinde yayaların ve sürücülerin rahatsız olmaması amacıyla gece saat 19:00-24:00 saatleri ile sabah 06:00- 10:00 saatleri arasında yapıyoruz. Şu an yağışlar nedeniyle ara verdiğimiz ilaçlama çalışmalarımızı hemşerilerimizin yaz aylarında sıkıntı yaşamaması amacıyla devam ettireceğiz” dedi.

Bozüyük’te araç içerisinden otomatik makinelerle yapılan ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor.

Son Güncelleme: 04.06.2014 08:07
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle