BAŞKANDAN HAFTA SONU MESAİSİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu hafta sonu mesaisi yapan personelini bu hafta sonunda da yalnız bırakmadı. Başkan Bakkalcıoğlu 4 Eylül Mahallesi'nde devam eden kaldırım, bordür yapımı ve asfaltlama çalışmaları ile yapımı devam eden 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

10 Ağustos 2020 Pazartesi 13:32
164 Okunma
BAŞKANDAN HAFTA SONU MESAİSİ


Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu hafta sonu mesaisi yapan personelini bu hafta sonunda da yalnız bırakmadı. Başkan Bakkalcıoğlu 4 Eylül Mahallesi'nde devam eden kaldırım, bordür yapımı ve asfaltlama çalışmaları ile yapımı devam eden 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


İlk olarak Bedri Rahmi Caddesi ve Yaşar Doğu Caddeleri'nin hastane mevki kısmında kalan ve alt yapısı tamamlanmış sokaklarda yapılan kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmalarına katılan Başkanımız Bakkalcıoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkanımız Bakkalcıoğlu görevlilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından yapımı devam eden 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi'ni ziyaret eden Başkanımız Bakkalcıoğlu burada 600 kişilik düğün salonu ile 12-66 aylık yaş grupları için düzenlenecek 675 metrekarelik kreş bölümlerini gezdi. Burada da çalışmaların durumu hakkında bilgi alan Başkanımız Bakkalcıoğlu binanın diğer bölümlerinde de incelemelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükHABERİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle