Yenilenen cadde ve sokak yollarında çizgi çalışmaları yapıldı...

Yenilenen cadde ve sokak yollarında çizgi çalışmaları yapıldı...

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1118 Okunma
Yenilenen cadde ve sokak yollarında çizgi çalışmaları yapıldı...

;nbsp;Bilecik Belediyesi tarafından şehrin tümünde yapılan yol ve asfalt çalışmalarının yanısıra yol çizgi çalışmaları da yapıldı.Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin bütün cadde ve sokaklarında yenilenen asfaltlar üzerine, vatandaşların ve sürücülerin daha rahat ulaşım sağlamaları için beyaz ve sarı yol çizgi çalışmasını gerçekleştirdi.Coğrafi zorluklara rağmen vatandaşlarımız için bütün yolları daha konforlu hale getiren belediyemiz, böylelikle vatandaşlarımızın daha rahat ve kaliteli bir ulaşıma kavuşmasını sağlıyor.

;nbsp;

;nbsp;Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, 2013 yılı içerisinde tüm mahallelerimizde ve ana arterlerde;nbsp; Bilecik Belediyesinin gerek alt yapı gerek ise üst yapı konusunda çalışmalar yaptığını belirtti. Amaçlarının daha güzel bir Bilecik oluşturmak, olduğunu dile getiren Başkanı Selim Yağcı, ''Bu amaç doğrultusunda coğrafyanın bütün olumsuzluklarına rağmen alt yapı noktasında ciddi bir şekilde Türkiye'nin en sağlıklı alt yapılarından birini oluşturduk ve oluşturduğumuz bu yapı uzun yıllar sağlıklı bir şekilde hizmet verecektir. Şu anki durumumuzda çok sayıda şehrin alt yapı çalışmalarından daha iyi bir durumda olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Ekiplerimiz yapılan yol ve asfalt çalışmalarının ardından gerekli işaretleme ve boyama çalışmalarını da yapmaktadır. Böylelikle kentimizdeki yolların hem trafik kurallarına göre hazırlamış oluyoruz hem de estetik açısından güzel bir görüntü meydana getirmiş oluyoruz'' ifadelerini kullandı.;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle