MUHTAR'DAN TOKİ AÇILIMI

VATANDAŞLAR EVLERİNE GİDEBİLMEK İÇİN YA CEZA YİYECEKLER YADA ARAÇLARI İLE FAZLA YOL GİDİP FAZLA BENZİN YAKACAKLAR.BENZİNİN BUGÜN Kİ FİYATI İSE CEP YAKIYOR. HER İKİ İHTİMALDE DE VATANDAŞA ZARAR.PEKİ EVLERİNE NASIL GİDECEKLER ? HELİKOPTERLE Mİ GİDECEKLER ?

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2609 Okunma
MUHTAR'DAN TOKİ AÇILIMI
Yaklaşık 15 gün önce Bilecik yönünden Güneş toki yönüne giden yolda orta röfüjdeki sola dönülmez levhası ile alakalı yaptığımız Güneş toki sakinlerinin evlerine nasıl gideceği hususundaki ;nbsp;haberimize bir yanıt gelmez iken , Olay Haber ekibi olarak olayın aydınlığa kavuşturulması için Osmangazi Mahallesi Muhtarı Mustafa Baydur ile konuştuk.
Yaptığımız röportajda Toki'den İstasyon mahallesi yönüne gidecek vatandaşların ve Bilecik Yönünden Güneş Toki'ye gidecek vatandaşların nasıl gideceklerini anlatan Muhtar Baydur yetkillilerin kısa süre içinde bu ;nbsp;olaya açıklık getiriceklerini belirtti.Ayrıca Kazaların çok sık yaşandığı toki kavşağında yeni yapılan üst geçit'inde bir işe yaramadığı ancak orta röfüjün kapatılması halinde yayaların mecbur kullanması gerektiğini belirtti. Haberimizi İzleyin . . .

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle