BİLECİKSOSYAL.COM ADLI PAYLAŞIM SİTESİNE İLGİ YOĞUN

Bilecik’te kurulan Bileciksosyal.com adlı sosyal paylaşım sitesine ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor.

09 Şubat 2015 Pazartesi 07:35
2721 Okunma
BİLECİKSOSYAL.COM ADLI PAYLAŞIM SİTESİNE İLGİ YOĞUN

 Bilecik’te kurulan Bileciksosyal.com adlı sosyal paylaşım sitesine ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor.

 

 

 

 Sitenin kurucusu Ali Osman Çelikal, Bilecik ve Bileciklilere özel bir sosyal paylaşım sitesi hazırladığını belirtti. Çelikal, “Neredeyse her ülkenin kendine özgü sosyal ağ platformu veya global anlamda yarışabilecek platformları bulunuyor. Ülkemizde ise bu anlamda çok büyük bir eksiklik var. Bu eksiklikleri düşünerek, elde ettiğimiz başarıların ve gelen tekliflerin ardından Türkiye’nin tamamına hitap edecek bir platform için projelerimizi tamamladık. Birçok dernek ve kuruluş ile temasa geçtik. Yaptığımız projeler arasında Türkiye’nin Youtube’u, Facebook’u, Twitter’ı, Google’ının da olabilmesi için projelerimizi tamamladık. Amacımız reklam pazarlarına katılmadan, reklam pazarı oluşturmak ve daha çok ziyaretçi çekmek. Bilecik Sosyal, her ne kadar Bilecik halkına hitap etse de aslında Türkiye geneli açmayı planladığımız bir sosyal medya platformunun ‘Her ile bir sosyal medya’ sloganı ile başlattığımız reklam pazarı kurma amaçlı planladığımız projesidir.

 

 

 Allah’ın izni ile çok yakında hizmete sokacağımız platformlar ile Türkiye’nin sosyal beyinleri olmaya başlayacağız. Bilecik Sosyal, her ne kadar Bilecik halkına hitap etse de aslında Türkiye geneli açmayı planladığımız bir sosyal medya platformunun ‘Her ile bir sosyal medya’ sloganı ile başlattığımız reklam pazarı kurma amaçlı planladığımız projesidir. Allah’ın izni ile çok yakında hizmete sokacağımız platformlar ile Türkiye’nin sosyal beyinleri olmaya başlayacağız. Hobi olarak başladığımız bu paylaşım sitesine ilgi gün geçtikçe artıyor. Bileciklilere bu ilgide dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2015 07:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSosyalSite
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle