YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ESNAF ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı ve beraberindeki partililer esnaf ziyareti gerçekleştirdi.​​​​​​​

07 Nisan 2021 Çarşamba 12:36
172 Okunma
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN ESNAF ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı ve beraberindeki partililer esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Geçen hafta Bilecik'in Yenipazar ilçesinde teşkilatlanmaya giden ve ilçe binasını faaliyete sokan Yeniden Refah Parti, ilçede esnaf ziyaretlerine başladı. Yapılan ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı, "Geçtiğimiz hafta Yenipazar ilçemizde teşkilatlanma kuruluşunu tamamlamıştık. Bugün de Teşkilat Başkan Yardımcımız Selçuk Acar ve Mahalli İdareler Başkanımız Ahmet Aydeniz ile birlikte Yenipazar ilçemizde esnafımızı ziyarette bulunduk.

Esnafımızın sıkıntılarını ve tavsiyelerini dinledik. Kendilerine Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın ve İl Başkanımız Cafer Arslanboğa'nın selamlarını ilettik. Yenipazar halkımıza Yeniden Refah Partisi'nin kapılarının herkese açık olduğunu, güçlünün değil haklının yanında olduğunu ifade ettik. Tüm Yenipazar halkımızı Yeniden Refah Partisi çatısı altında toplanmaya davet ettik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle